Route naar Tuinen Geert Dewulf

Bij de aanleg van de groene zone rond uw firma zorgen wij voor een geoptimaliseerde presentatie van uw bedrijf en gebruiken we een onderhoudsvriendelijke beplanting zodat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden, terwijl je tuin / voortuin er toch uiterst verzorgd uitziet.

Het is een verzorgde bedrijfslook die ook uitgestraald moet worden naar klanten, en daar helpen wij graag aan mee.

Naast het onderhoud van bedrijfsgroen verzorgen onze tuinmannen ook de vormgeving en aanleg van beplanting en verhardingen aan bedrijven.

Voor het onderhoud van uw bedrijfstuin maken we u graag een offerte op maat op.

Voor de aanleg van nieuwe projecten bij bedrijven (aanleg tuin, aanleg terras of oprit, verhardingen,...) kan u steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen met plezier langs om met u al onze kennis en passie te delen. Neem gerust contact met ons op.

Een prettige werkomgeving verhoogt uw bedrijfsrendement. Uw personeel zal een groene werkplek als prettig ervaren en als zodanig ook met meer plezier werken. Ook bezoekers zullen een groene en verzorgde parkeerplaats waarderen. Een verzorgde entree zegt al veel over uw onderneming!


Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven, verenigingen, instellingen zoals ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen en woningcomplexen. Uiteraard behoort het adviseren en uitvoeren van het groenonderhoud op bedrijventerreinen tot de mogelijkheden.Tuinen Geert Dewulf

Zuidstraat 19
8770 Ingelmunster

Tel: 0497 33 58 26

info@tuinengeertdewulf.be

Contactformulier:

 Klik hier