Aanleg van afsluitingen en carports

plaatsen van tuinafsluitingen

Tuinen Geert Dewulf doet meer dan enkel tuinaanleg en tuinonderhoud.
Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van tuinafsluitingen en tuinschermen, plaatsen van carports en plaatsen van houten bergingen.

Plaatsen van afsluitingen
U kan voor een afsluiting kiezen uit verschillende materialen. Wij laten de materiaalkeuze voor uw nieuwe terras of oprit aan u over, maar adviseren u met al onze kennis.

Voornamelijke materialen waaruit onze afsluitingen bestaan:
  • draad (draadafsluitingen)
  • hout (den of tropisch hardhout)
  • padouk (wanden)
De afsluitingen worden met roestvrije bouten bevestigd, en het hout is geïmpregneerd om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen. Voordeel van een tuinafsluiting is dat je direct een oase van rust creëert in je tuin.
plaatser carport Ingelmunster Bovendien kunnen we ook poorten integreren in het hekwerk. Ons bedrijf is gelegen in Ingelmunster (West-Vlaanderen), maar wij plaatsen ook afsluitingen in de ruime regio errond.
Plaatsen van carports en bergingen
Een carport is een overkapping waaronder men een auto beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren. Carports worden meestal vlakbij een huis geplaatst.
De carport is een overdekte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd kan zijn uitgevoerd. Door de overkapping zijn auto's in een carport voornamelijk beschermd tegen weersinvloeden zoals regen en hagel. De zijkanten van een carport worden geheel of gedeeltelijk open gelaten. Door het ontbreken van wanden zal een carport slechts een lage kostprijs hebben.
Wij plaatsen carports die vervaardigd zijn uit hout.
Naast carports plaatsen we ook bergingen uit hout.afsluiting aanleggen West-Vlaanderen afsluiting aanleggen West-Vlaanderen afsluiting aanleggen West-Vlaanderen afsluiting aanleggen West-Vlaanderen


Tuinen Geert Dewulf

Zuidstraat 19
8770 Ingelmunster

Tel: 0497 33 58 26

info@tuinengeertdewulf.be

Contactformulier:

 Klik hier